Rabu, 31 Oktober 2012

Hujan dan Angan


EHEEEMMMMMMM

Petang cam ni , lagi2 ujan plak tu .. de feel nak muntahkan rasa hati kat blog ni .. kikikiki SAYA SUDAH BEBAS,,BEBAS,,BEBAS ,, ops sje je amek dialog ACAI .. kikikiki

Hujan pon bole than lebat la.. kerana ujan terlalu lebat  .. perut aku pon bak katak yang selalu berbunyi kalo ujan turun .. tp bunyi nyew len skit "krrokkkk" hehehe saje je la tu nak swoh aku makan .. semakin lebat ujan semakin kuat pulak perut aq berirama .. hahaha 

Kerana kedegilan perut yang sebok mengeluarkan suara sumbang aq pon ape lagi .. gi la dapor nak meninjau juadah ape yang ade .. HAMPEH tol !!! xde bende untuk aq makan demi melenyapkan suara sumbang yang masih berlagu ni .. ok cek dalam wallet .. Cukup la untuk aq beli makanan .. Ok siap2 pakai tudung nak gi kedai ..

Payung bunga2 mak aq yang lawa tu pon aq bukak .. sejuk meh ujan .. tp takpe kedai dekat je kat belakang uma .. Ape ek aq nak beli ?? aq pon belom taw ape aq nak makan ..OKAY da sampai da kedai .. tengok ape yang patut aq beli .. Amik Susu F&N tin kecik dengan biskut TIGER .. ok la tu tok alas perut .. baya N cau ..

Wah sedap nyew Ujan .. Mase jalan nak balik uma terdetik dalam aty .. "Nak je buang payung ni ,, pastu balik ujan2 mesti best" kikiki than semakin jao aq berimaginasi .. tengah2 ujan payung aq terbang pastu datang NAZIM OTHMAN .. Perrrgghh ROMANTIK tu .. dalam ujan jalan sama2 .. basah2 ..sweet gile .. pastu bunge sakura lak gugur .. Aik ni da len macam td dalam ujan tibe de bunga sakura .. haha..Macam ni la kalo berangan lebih .. macam2 dalam otak bagi kt wujudkan ..

Ape2 pon I Luv U Bebeh la NAZIM OTHMAN ... Ok la .. ni la cite gile aq untuk ari ni .. Gile tak Gile kan aq ni .. hahaha BYE ^_^


2 ulasan:

  1. Amboi, jauh berimaginasi dik.. Hehe.. =)

    BalasPadam
  2. hehehe .. tanpa sengaja .. feel time ujan..kikikiki

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...